YouthSpeak Forum îi încurajează pe tineri să acționeze pentru un viitor durabil

YouthSpeak Forum îi încurajează pe tineri să acționeze pentru un viitor durabil

YouthSpeak Forum îi încurajează pe tineri să acționeze pentru un viitor durabil 1600 901 AdinaRO

YouthSpeak Forum, organizat de AIESEC București, va avea loc la București Mall pe 29 mai între orele 14:00-20:30. Evenimentul este conceput pentru a încuraja tinerii să ia parte la discuții relevante și puternice despre problemele globale de actualitate, să învețe despre obiectivele de dezvoltare durabilă și să își dezvolte abilitățile de comunicare, leadership și rezolvare a problemelor prin intermediul atelierelor interactive.

De asemenea, evenimentul va oferi participanților ocazia de a se conecta cu lideri din diferite domenii și organizații care împărtășesc aceleași preocupări pentru un viitor durabil și de a afla mai multe despre un viitor mai sustenabil în muncă.

YouthSpeak Forum se concentrează în special pe două obiective de dezvoltare durabilă – SDG 12 și SDG 13, care se referă la consumul și producția responsabilă și acțiunea climatică. Evenimentul îi va încuraja pe tineri să aleagă o cauză pentru care să lupte și să se angajeze în dialog cu alte persoane și organizații care împărtășesc aceleași interese.

“Suntem încântați să aducem YouthSpeak Forum la București pentru a încuraja tinerii să acționeze pentru un viitor durabil. Prin intermediul acestui eveniment, tinerii vor avea oportunitatea de a-și exprima opiniile, de a învăța și de a își dezvolta abilitățile, în timp ce se conectează cu alți tineri care împărtășesc aceleași preocupări și interese”, a declarat Miruna Bronescu, Managerul de PR&Events AIESEC București.

Pentru a vă înscrie la YouthSpeak Forum, vă rugăm să accesați link-ul de înscriere: https://bit.ly/registration-form-YSF. Locurile sunt limitate, așadar vă încurajăm să vă înscrieți cât mai curând posibil.

Every Can Counts România, programul dedicat colectării și reciclării dozelor din aluminiu, susține această inițiativă în calitate de partener media. 

Pentru mai multe informații despre YouthSpeak Forum și obiectivele de dezvoltare durabilă, vă rugăm să accesați paginile oficiale ale evenimentului:

Facebook- https://fb.me/e/3zOq6npm3

Linkedin- https://www.linkedin.com/events/youthspeakforum2023-aiesec-nbuc7057409089508679680/