„Autoportretul” lui Vincent Van Gogh și alte opere realizate din doze, într-o expoziție găzduită de Iulius Mall Cluj

„Autoportretul” lui Vincent Van Gogh și alte opere realizate din doze, într-o expoziție găzduită de Iulius Mall Cluj

„Autoportretul” lui Vincent Van Gogh și alte opere realizate din doze, într-o expoziție găzduită de Iulius Mall Cluj 804 516 AdinaRO

Iulius Mall Cluj, alături de Asociația Alucro, cu susținerea Every Can Counts România, invită publicul din Cluj-Napoca să descopere „Autoportretul” lui Vincent Van Gogh, „Sărutul” lui Gustav Klimt și multe alte opere de artă, într-o expoziție de tablouri realizate din doze de aluminiu.


În perioada 19 – 25 iunie, în Atriumul Iulius Mall din Cluj-Napoca pot fi admirate tablourile: „Rupestra 3000”, „Cei 3”, „Youth”, „Simbioza Generațiilor”, „Autoportretul” lui Vincent Van Gogh, „Sărutul” lui Gustav Klimt, „Chaplin – The Sad Man”, „Cenzura – un mecanism de supraviețuire” și „Cosmos”. Acestea sunt realizate de artiști români din toată țara, profesioniști și amatori, și au luat naștere în urma concursului Can Art&Design Festival, o inițiativă a Asociației Alucro.
Scopul evenimentului este de a atrage atenția asupra reciclării, ne invită pe toți să privim deșeurile ca pe o resursă valoroasă și să găsim modalități creative de a le transforma în lucruri noi și utile.