Every Can Counts face reciclarea distractiva prin Recycling Challenge

Every Can Counts face reciclarea distractiva prin Recycling Challenge

Every Can Counts face reciclarea distractiva prin Recycling Challenge 1903 719 AdinaRO

Recycling Challenge (Provocarea Reciclarii) le ofera oamenilor o modalitate creativa de a-si arata coordonarea si spiritul inovator in timp ce isi aduc contributia pentru mediu si recicleaza dozele. Pur si simplu, Every Can Counts provoaca oamenii sa se filmeze in timp ce pun o doza de aluminiu intr-un cos de reciclare in cea mai creativa modalitate posibila. Totul se desfasoara ca parte a campaniei ReSTART, care incurajeaza oamenii sa isi schimbe obiceiurile in urma pandemiei COVID-19.

Every Can Counts este un program derulat in 19 tari europene cu scopul de a creste nivelul de constientizare cu privire la reciclare si avantajele aluminiului ca ambalaj circular care poate fi reciclat la infinit. Avand ca principale medii de comunicare locurile de munca, festivalurile de muzica, evenimentele sportive si alte adunari mari inaccesibile la acest moment, grupul si-a centrat atentia pe promovarea reciclarii intr-o atmosfera foarte privata, acasa, prin Recycling Challenge (Provocarea Reciclarii).

Dupa debutul din Spania, Every Can Counts lanseaza acum Recycling Challenge (Provocarea Reciclarii) in toata Europa, ca un tribut pentru cat de importanti sunt lucratorii din colectarea deseurilor in acesta perioada de incercare. Pe masura ce oamenii au fost nevoiti sa ramana acasa, constientizarea lor despre deseurile pe care le produc a crescut brusc si isi dau seama tot mai mult de nevoia de a recicla si de a implementa o adevarata economie circulara.

„Suntem incantati de faptul ca  Recycling Challenge este cu adevarat antrenanta si inspira oamenii. Nu numai ca vrem sa continuam sa raspandim mesajul nostru despre importanta reciclarii, dar dorim, de asemenea, sa le multumim tuturor lucratorilor din domeniul colectarii deseurilor care au aratat cat de esentiali sunt pentru noi toti. Credem ca aceasta experienta va ajuta consumatorii sa realizeze valoarea materialelor reciclabile, cum este aluminiul.” Adina Magsi, Manager Every Can Count Romania

Prin campania ReSTART, Every Can Counts face acum primii pasi spre realizarea obiectivului de a putea pasi intr-o lume mai inteligenta, mai curata si mai sanatoasa: o lume circulara. Avand in vedere ca oamenii din intreaga lume sunt mai constineti ca niciodata cu privire la deseurile pe care le produc, acum este timpul sa raspandim constientizarea beneficiilor ambalajelor de batura reciclabile asupra mediului. Este timpul pentru un inceput nou, deoarece lumea revine la viata. Este o oportunitate de a ne reinventa pe noi insine si societatile noastre pentru a face lumea un loc mai bun. Sa nu ratam aceasta sansa!

Aparuta in 2009 in Marea Britanie, initiativa Every Can Counts este considerata programul principal pentru promovarea reciclarii dozelor de bautura in Europa! Acesta isi propune sa ii inspire pe toti sa faca diferenta prin reciclarea dozelor de bautura atunci cand sunt departe de casa, adica la birou sau „on th go” – de la parcuri, festivaluri si evenimente sportive, la scoli si universitati. Astazi, initiativa este prezenta in 19 tari.