DN1 Value Centre, colectare selectivă la birou cu ajutorul programului Every Can Counts

DN1 Value Centre, colectare selectivă la birou cu ajutorul programului Every Can Counts

DN1 Value Centre, colectare selectivă la birou cu ajutorul programului Every Can Counts 2560 1920 AdinaRO

Every Can Counts încurajează companiile pentru a promova colectarea selectivă și reciclarea dozelor de aluminiu în rândul angajaților, având ca principal obiectiv creşterea ratei de reciclare a dozelor din aluminiu în România. De la restaurante la festivaluri, universități, până la centre comerciale, birouri şi spaţii publice – facem tot ceea ce putem pentru a ne asigura că oamenii știu că își pot recicla dozele de băutură oriunde s-ar afla.

Pentru a contribui la creșterea gradului de conștientizare în rândul angajaților din companii, Every Can Counts România pune la dispoziția celor interesați infrastructura de colectare și susține în mod activ comunicarea către angajați.

În acest sens, DN1 Value Centre s-a alăturat programului Every Can Counts pentru a facilita colectarea separată în zona de birouri a centrului comercial, instalând un sistem de colectare pentru 5 tipuri de deșeuri – doze din aluminiu, hârtie, plastic, sticlă, deșeuri menajere.

„Pentru a recicla, înseamnă a consuma eficient. De aceea încercăm să susținem cât de mult eforturile membrilor din organizațiile ecologice, care caută mereu soluții benefice pentru protecția mediului. Astfel, am invitat colegii din biroul DN1 Value Centre să fie curioși și curajoși si să participe la inițiativa de reciclare. Cu mic, cu mare, învățăm să colectăm selectiv pentru un viitor mai green. Mulțumim Every Can Counts pentru sprijin.” DN1 Value Centre

„Ca urmare a colaborării anterioare cu DN1 Value Center în cadrul proiectului Can Art&Design Festival, compania a decis să adere la programul Every Can Counts și, astfel, să contribuie în mod direct la economisirea resurselor naturale prin reciclarea dozelor din aluminiu. Salutăm acest parteneriat și le urăm bun venit alături de companiile responsabile care fac parte din programul nostru. La cât mai multe doze reciclate pentru că, într-adevăr, fiecare doză contează în contextul unei economii circulare în care reciclarea joacă un rol important.” Spune Adina Magsi, Country Manager Every Can Counts.

Despre Every Can Counts (ECC)

Every Can Counts este un parteneriat între producătorii de doze, industria reciclării şi brandurile de băuturi. Suntem motivaţi de faptul că dozele din aluminiu se pot recicla la infinit, iar misiunea noastră este să inspirăm oamenii să facă ceea ce trebuie cu dozele goale, adică să le recicleze. Obținem acest lucru prin comunicarea beneficiilor reciclării dozelor, îmbunătățirea și promovarea sistemelor de reciclare oriunde ne-am afla.

Every Can Counts este cel mai amplu program internațional pentru promovarea reciclării dozelor de băutură.Acesta își propune să îi inspire pe toți să facă diferența prin reciclarea dozelor de băutură oriunde s-ar afla – la birou, acasă sau în deplasare – de la parcuri, festivaluri și evenimente sportive, la școli și universități. Astăzi, inițiativa este prezentă în 20 țări.

În România, programul este derulat de Asociaţia Alucro, organizație fondată de Can-Pack Romania și European Aluminium.