Campania Ambasadorii Reciclării – Every Can Counts își prelungeste termenul de înscriere până pe 24 martie

Campania Ambasadorii Reciclării – Every Can Counts își prelungeste termenul de înscriere până pe 24 martie

Campania Ambasadorii Reciclării – Every Can Counts își prelungeste termenul de înscriere până pe 24 martie 1920 711 AdinaRO

Every Can Counts Romania anunta prelungirea perioadei de inscriere pentru campania campaniei de constientizare privind reciclarea dozelor de aluminiu, Ambasadorii Reciclarii, pana la 24 martie.

Campania Ambasadorii Reciclării se adreseaza studentilor si se deruleaza in centrele universitare din Romania. Scopul acesteia este educarea tinerilor si constientizarea importantei reciclarii dozelor din aluminiu prin implementarea unor campanii de promovarea a reciclarii dozelor din aluminiu de catre studenti in facultatile din care fac parte. Campania presupune inscrierea de catre studenti a unui plan privind modul in care sa fie implementat programul de colectare a dozelor din aluminiu in facultatea la care studentul este inscris si implementarea acestuia. Inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere si  presupune oferirea de informatii cu privire la: conceptul campaniei (conferinta, workshop, campanie video pe canalele facultatii etc) perioada de implementare, modalitatile de promovare a programului in facultate.

Numarul de premii puse in joc este de 3 trotinete electrice.

Obiectivele campaniei sunt constientizarea importantei reciclarii corecte a dozelor din aluminiu, insusirea unor deprinderi in spiritul protectiei mediului, in randul studentilor, al profesorilor si in cadrul comunitatii din care acestia fac parte, dezvoltarea spiritului antreprenorial al studentilor prin gasirea de solutii pentru rezolvarea unei probleme comunitare asa cum este colectarea selectiva pe plan local, idee care poate fi transformata intr-un business, implementarea si dezvoltarea unui program activ de comunicare si desfasurare de activitati ecologice in facultati.

CALENDAR:

  • 11 februarie – 24 martie 2023, ora 00.00: inscrierea studentilor prin trimiterea formularului de inscriere cu propunerea campaniei;
  • 24 – 30 martie 2023: Evalurea propunerilor trimise de studenti;
  • 31 martie 2023: Anuntarea celor 3 castigatori;
  • aprilie 2023: Implementarea de catre studenti a planurilor castigatoare;

Inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere si trimiterea acestuia, impreuna cu o copie scanata a carnetului de student, prin e-mail la adresa office@alucro.ro cu subiectul „Inscriere Ambasadorii Reciclarii”.

Descarca formular înscriere.

Vezi Regulamentul complet.