Call Proiecte Grafică Doze – Change For Change

Call Proiecte Grafică Doze – Change For Change

Call Proiecte Grafică Doze – Change For Change 1600 1200 AdinaRO

Every Can Counts România şi Can Pack România lansează un call de proiecte adresat specialiştilor şi pasionaţilor de design grafic, prin care urmăresc să identifice cea mai bună identitate vizuală pentru proiectul Change for Change.

Ce este Change for Change şi cum pot participa creativii?

Change for Change este un proiect de responsabilitate socială prin care se fac donaţii pentru crearea unei construcţii pe care copiii fără părinţi să o poată numi „acasă”, cât şi pentru susţinerea nevoilor zilnice ale acestora.

Doza din aluminiu este obiectul care îi aduce în aceeaşi echipă pe toţi cei implicaţi în proiect: creativii propun designul/litografia unei doze care să transmită mesajul campaniei, iar organizatorii susţin proiectul prin producerea dozelor cu designul ales, pentru ca până la finalul anului 2021 dozele distribuite în companii, organizaţii, instituţii şi printre prieteni să fie umplute cu monede.

În final, fiecare monedă şi fiecare doză contează.

Cine poate participa?

Call-ul este adresat în principal graficienilor şi pasionaţilor de creaţie din România.

Indicaţii tehnice

Realizarea unui design grafic pentru doza din aluminiu, cu respectarea cerinţei obligatorii de a include două elemente în grafica/litografie:

  1. denumirea Change for Change şi
  2. durata proiectului: mai – decembrie 2021.

Formatul fişierului: Adobe Illustrator, PDF, ArtPro, Packedge PDF or CorelDRAW file

Dimensiuni: 208 X 160,5 mm

Despre premii

Grafica/litografia aleasă câştigătoare va fi imprimată pe cele câteva mii de doze puşculiţe produse pentru ediţia din 2021 a campaniei, iar autorul va fi recompensat cu suma de 500 euro (impozabili).

Termenul limită pentru trimiterea propunerilor grafice este 27 mai. Materialele vor fi trimise la adresa adinamagsi@alucro.ro.

Vizual ediţia 2019-2020
Doze ediţia 2019-2020

Despre Change for Change

Change for Change este un proiect social iniţiat şi dezvoltat de Mihai Diniţă, cu scopul de a contribui la ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate.

Despre Every Can Counts

Este un parteneriat între producătorii de doze, industria reciclării şi brandurile de băuturi. Inițiativa este prezentă în 19 țări europene din care face parte si Romania. Ne dorim o rată de reciclare de 100% în Europa. Este ambiţios şi incitant, dar credem că este posibil. Alătură-te în călătoria noastră pentru a face ca fiecare doză să conteze.

Website: www.everycancounts.eu/ro

Facebook: www.facebook.com/everycancountsromania

Instagram: www.instagram.com/every_can_counts_romania

Despre Can Pack România

Can-Pack România este singurul producător de doze din aluminiu din România, aparţinând Grupului Can-Pack S.A., unul dintre cei mai avansaţi producători de ambalaje din Europa din punct de vedere tehnologic.